Prestiżowa nagroda marszałka województwa kujawsko-pomorskiego 2017

Newsroom | czwartek, 07-09-2017

Wśród laureatów Nagrody Marszałka 2017 w dziedzinie "Gospodarka" znalazł się Jacek Rutkowski, Prezes Zarządu Komplementariusza (Mat-Bud Sp. z o. o.) w Przedsiębiorstwie Wielobranżowym Mat Bud sp. z o.o. Spółka Komandytowa (Rozgarty, powiat toruński).

Z przyjemnością informujemy iż wśród laureatów Nagrody Marszałka 2017 w dziedzinie "Gospodarka" znalazł się Jacek Rutkowski, Prezes Zarządu Komplementariusza (Mat-Bud Sp. z o. o.) w Przedsiębiorstwie Wielobranżowym Mat Bud sp. z o.o. Spółka Komandytowa (Rozgarty, powiat toruński) – za podejmowanie nowych inwestycji, realizację przedsięwzięć zwiększających poziom innowacyjności i konkurencyjności regionu oraz sprzyjających generowaniu nowych miejsc pracy, a także za działalność prospołeczną.

Laureat podziękował Bogdanowi Pietrasowi (wspólnik sukcesu), Załodze za prace zespołową oraz wsparcie w biznesie, Andrzejowi Walczyńskiemu (Wiceprzewodniczący Rady Powiatu Toruńskiego) za inspiracje do działań społecznych oraz Iwo Licznerskiemu ( Mistrz Świata karate shotokan) za promocję firmy i realizację wspólnych marzeń od najmłodszych lat. Laureatowi gratulujemy wyróżnienia.