piątek, 12 październik 2018 05:32

Nowy sezon „Domowych rewolucji” z Tikkurila

Na antenę HGTV Home & Garden powraca popularny, wnętrzarski program telewizyjny „Domowe rewolucje”.

W nowym, trzecim sezonie Dorota Szelągowska w roli prowadzącej będzie odmieniać stare, mało funkcjonalne mieszkania i korzystając m. in. z produktów Tikkurila stworzy zachwycające, zgodne z najnowszymi trendami wnętrza. Premierowy odcinek sezonu już 5 października o godz. 22.00 na kanale HGTV Home & Garden, zaś 7 października o godz. 18.00 w TVN.

Dobry pomysł i umiejętne zestawienie kolorów potrafią zdziałać cuda, całkowicie odmieniając nudne czy niemodne aranżacje. Dorota Szelągowska już nie jeden raz udowodniła to w „Domowych rewolucjach”. W trzecim sezonie programu z pomocą sprawdzonej ekipy remontowej będzie znów spełniać marzenia bohaterów o pięknej domowej przestrzeni. Na początek pozbędzie się niepotrzebnych rzeczy i przygotuje autorskie projekty pomieszczeń wymagających remontu. W razie potrzeby bez oporu będzie burzyć ściany, ale czasami wystarczy po prostu zmienić ustawienia, kolory ścian i dodatki, by mieszkanie zyskało zupełnie inny charakter. W każdym odcinku do metamorfozy projektantka wnętrz wykorzysta farby Tikkurila, wprowadzając do domu nowe, stylowe barwy, które ożywią domowe pomieszczenia.

Premierowe odcinki „Domowych Rewolucji” można oglądać na antenie HGTV Home & Garden w piątki o 22.00, a także w każdą niedzielę o godz. 18.00 w TVN. Powtórki w HGTV Home & Garden emitowane będą w poniedziałki o godz. 8.00, we wtoki o 20.00, w środy o 16.00, a także w czwartki o 9.55 i piątki o 23.00.